Meteen naar de inhoud
LUST IN GRONINGEN

Lust in Groningen: een café waar je terecht kunt voor gezond, vegetarisch en vegan eten. Bij Lust kun je vega ontbijten en lunchen. Ook hebben ze sweet treats (taart!) op het menu staan en lekkere drankjes zoals Matcha Latte, Kurkuma Latte, koffie, frisdrank en smoothies.

Lust heeft een wisselende menukaart, met 3 landen als thema voor het geserveerde eten (nu Italië, Indonesië en Perzië). Van lekker en flink pittig, tot milder van smaak. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Ze staan open voor je eetwensen, ze zijn bereid de gerechten aan te passen naar je smaak en denken met je mee. Het interieur is simpel. Vooraan staan wat grotere fauteuils, geschikt om relaxed een drankje te doen en bij te kletsen. En oh ja, ook fijn: de prijzen liggen bij Lust wat lager dan gemiddeld.

Op zoek naar een cateringbedrijf dat vegetarisch en vegan eten verzorgt? Ook dat biedt Lust in Groningen. Helemaal verzadigd, genoeg lekkere dingen gegeten bij Lust? Dan kun je er zo nu en dan ook uitbuiken tijdens een yogales op zondagen.


Lust
Oude Kijk in ’t Jatstraat 58, Groningen